Linkedin RSS Svenska Dansk

Skap solid atmosfære og moderne stil med murstein

28-04-2015LAST NED BILDE

Skal hjemmet ditt friskes opp med et moderne uttrykk og en solid atmosfære? Så bli inspirert av de nyeste innredningstrendene hvor både natur, farger og murstein har en plass.

Ifølge bl.a. Scandinavian Trend Institute er flere farger i hjemmene den store fellesnevneren for innredningstrenden i 2015. Det gjelder også de store flatene hvor sort, grønn, oransje og kobber er på tur inn, mens naturmaterialer og naturfarger fortsetter populariteten.

Rått uttrykk med stemning

Ønsker du et rått og patinert uttrykk til å supplere den lyse og lette skandinaviske stilen kan du også la deg inspirere av den rå ”New York”-look’en som i de senere årene har sneket seg inn i de skandinaviske hjemmene. Det er de rå mursteinsveggene i forskjellige farger som setter stilen og som passer perfekt til den nye fargetrenden.

Bor du i en bygning med innervegger av murstein kan du skape det naturlige uttrykket ved å fjerne tapet og puss og dermed blotte de rå mursteinsveggene. Er veggene dine ikke av murstein, kan du f.eks. overveie å bygge en romdeler eller en helt ny vegg av nye murstein.

Hardt brente murstein anvendes også som gulvbelegg, og kan i motsetning til mange andre gulvmaterialer tåle veldig hard behandling. Hverken kulde, varme, trykk eller fukt kan ødelegge steinen. Steinens naturlige og gylne farger gjør den velegnet i inngangspartier, gangarealer, våtrom m.m. og ses i stigende grad anvendt som gulvbelegg i kjøkkener.